3 Tips Om Relatieproblemen door ADD of ADHD te voorkomen

relatie tips voor mannen

3 Tips Om Relatieproblemen door ADD of ADHD te voorkomen

Mannen met ADD of ADHD hebben een aantal bijzondere kenmerken. Ze zijn niet heel heftig, maar kunnen nog wel eens voor wat problemen zorgen binnen een relatie. In deze video leer je om dit te voorkomen.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/relatieproblemen-add-adhd/


Als je man in de relatie adhd heeft dan komt het voor dat deze adhd relatieproblemen oplevert. Hetzelfde geldt voor dat add bij volwassenen relatieproblemen kan doen ontstaan.

Dus of het nou door add komt of door adhd, er zijn een aantal valkuilen waar je voor op wil passen. Wat deze valkuilen zijn en hoe je omgaat met relatieproblemen door add of relatie problemen door adhd heb ik allemaal in een artikel voor je gezet. Ik behandel de belangrijkste dingen waar je rekenening mee wil houden als je partner add of adhd heeft.

Want adhd relaties aangaan hoeft helemaal geen probleem te zijn. Het is gewoon een kwestie van hoe je er mee omgaat. Lees er hier meer over:

http://mannengeheim.nl/relatieproblemen-add-adhd/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video's.