Het Zuidelijk Toneel in Samenwerking ontmoette PARSHIP, BNN en Avans Hogeschool

Het Zuidelijk Toneel presenteert in maart 2015 Romeo & amp; Julia. This liefdesklassieker van Shakespeare Moet for regisseur Lucas De Man Gaan dan Zijn Eigen Generatie, de twintigers en Dertigers van nu. Een Generatie sterven opgegroeid is in Totale Vrijheid, Maar daarmee also Geheel responsible is for are Eigen geluk. In het kader van de voorstelling Voert Het Zuidelijk Toneel in Samenwerking ontmoette datingsite PARSHIP, Avans Hogeschool, BNN en Onderzoeksbureau Dynamic Concepts de komende maanden Een Landelijk Onderzoek uit. Het Grote Liefde & amp; Seks Onderzoek Moet Antwoord Geven op de vragen sterven Lucas De Man Heeft meer dan are Generatie:

“Durft Mijn Generatie Nog écht te Kiezen voor de liefde? Van Gaan we Alleen Nog Maar for seks? Zijn Liefde en seks Twee Verschillende dingen ‘? Mijn Generatie is opgegroeid in Grenzeloze Vrijheid. Maar is sterven Vrijheid also daadwerkelijk bevrijdend? Voor Het eerst is a Generatie Geheel responsible for are Eigen geluk. Wat kies je als alles kan? En hoe weet je dan van je de ‘Juiste’ Keuze Maakt? Achter de minutieus opgebouwde façade van geluk en succes schuilt Vaak angst OM gekwetst te Worden van Alleen achter te Blijven. En Niets is kwetsbaarder dan je op te Geven aan Echte liefde “

Onderzoek
Het online Onderzoek Wordt in opdracht van Het Zuidelijk Toneel Uitgevoerd deur Dynamic Concepts en verspreidt Samen met de partners van Het Toneelgezelschap.: datingsite Parship, Avans Hogeschool en BNN. De resultaten Worden gepresenteerd in Een speciale uitzending van BNN en Studenten van de opleiding Communicatie & amp; Multimedia Design van Avans Hogeschool maken op basis van de onderzoeksresultaten Een interactieve Landkaart van de Liefde sterft op Valentijnsdag 2015 online Gaat.

Club van 30
ALS Onderdeel Van het Onderzoek organiseert Het Zuidelijk Toneel in de theaters de komende maanden Bijeenkomsten met de titel Club van 30. Tijdens this ontmoetingsavonden Gaat Lucas De Man In gesprek met de dialog Generatie twintigers en Dertigers Over het thema liefde en seks.

Lucas De Man
Regisseur Lucas De Man (1982) behoort tot De Nieuwe Generatie theatermakers. De voorstellingen van Lucas De Man Staan Nooit op zichzelf. In al Zijn Theaterwerk zoekt HIJ naar Manieren OM Een Maatschappelijke Beweging van Discussie in gang te Zetten sterven aansluit bij de thematiek van de voorstelling
Met Romeo & amp.; Julia debuteert HIJ in de Grote Zaal. HIJ Heeft Zich hierbij tot Doel gesteld OM also Een nieuw en Jonger Publiek te verleiden for an Bezoek aan de schouwburg.


Online Dating – PARSHIP blog