Paren, het internet en Social Media

Samenvatting van de bevindingen

Het internet, mobiele telefoons en sociale media zijn uitgegroeid tot de belangrijkste actoren in het leven van vele Amerikaanse couples- de 66% van de volwassenen die getrouwd zijn of geëngageerde relaties. Koppels gebruik van technologie in de kleine en grote momenten. Ze onderhandelen over wanneer aan het en gebruiken bij het te onthouden. Een deel van hen ruzie over zijn gebruik en zijn kwetsende ervaringen veroorzaakt door tech gebruik had. Tegelijkertijd, sommige paren vinden dat digitale hulpmiddelen communicatie vergemakkelijken en ondersteuning. Een meerderheid van degenen die in paren behouden hun eigen aparte e-mail en social media-accounts, maar het delen van een kleiner aantal rapport rekeningen en kalenders. En volledig tweederde van koppels delen wachtwoorden. De ruime statistische beeld ziet er als volgt uit:

De totale impact van technologie op lange termijn relaties

 • 10% van de internetgebruikers die gehuwd zijn of een partnerschap aangegaan zeggen dat het internet heeft gehad een “grote impact” op hun relatie, en 17% zegt dat het een heeft gehad “kleine impact.” Volledig 72% van de gehuwde of pleegden online volwassenen dat het internet heeft “geen echte invloed op alle” op hun partnerschap.
 • 74% van de volwassen internetgebruikers die melden dat het internet had een impact op hun huwelijk of partnerschap zeggen dat de impact was positief. Nog, 20% zei dat de impact was overwegend negatief, en 4% zei dat het zowel goed als slecht.

Tech als een bron van steun en communicatie

 • 25% van de gehuwde of een partnerschap aangegaan volwassenen die tekst hun partner hebben sms’te toen ze beiden samen naar huis.
 • 21% van de mobiele eigenaars of internetgebruikers in een vaste relatie hebben dichter bij hun echtgenoot of partner voelde vanwege uitwisselingen die ze online of via sms gehad.
 • 9% een ruzie met hun partner hebben opgelost online of per sms dat ze moeite oplossen in persoon hadden.

tech als een bron van spanning

 • 25% van de mobiele telefoon eigenaren in een huwelijk of partnerschap hun echtgenoot of partner hebben gevoeld werd afgeleid door hun mobiele telefoon wanneer ze samen waren.
 • 8% van de internetgebruikers in een vaste relatie hebben ruzie met hun echtgenoot of partner over de hoeveelheid tijd die een van hen werd online besteden hadden.
 • 4% van de internetgebruikers in een vaste relatie hebben boos gekregen naar iets dat ze ontdekten hun echtgenoot of partner is het online te doen.

Jonge volwassenen meer kans om die technologie te melden heeft een impact-goed en slecht.

Jongvolwassenen hebben meer kans om het gevoel dichter bij hun echtgenoot of partner dankzij rapporteren aan technologie

 • 41% van de 18-29 jarigen in serieuze relaties hebben dichter bij hun partner, omdat gevoeld van online of tekstbericht gesprekken.
 • 23% van de 18-29 jarigen in serieuze relaties meldt het oplossen van een ruzie met behulp van digitale tools die ze hadden problemen oplossen in persoon.

Op hetzelfde moment, jonge volwassenen hebben meer kans om de spanning te melden in hun relaties meer dan technologie gebruik

 • 42% van de cellen bezitten van 18-29 jarigen in serieuze relaties zeggen dat hun partner werd afgeleid door hun mobiele telefoon terwijl ze samen waren (25% van alle paren zeggen dat dit).
 • 18% van de online 18-29 jarigen hebben ruzie met een partner over de hoeveelheid van de tijd één van hen online doorgebracht (tegenover 8% van alle online paren).
 • 8% zegt dat ze zijn verstoord door iets van hun partner werd online doet (tegenover 4% van alle online paren).

Kortom, jong volwassenen hebben meer kans om te melden dat het internet een impact heeft gehad op hun relatie

 • 45% van de internet gebruikers leeftijden 18-29 in serieuze relaties zeggen het internet heeft een impact op hun relatie hadden, terwijl slechts een op de tien online volwassenen van 65 jaar en ouder hetzelfde zeggen

Gedeelde wachtwoorden:.

 • 67% van de internetgebruikers in een huwelijk of vaste relatie het wachtwoord hebt gedeeld met een of meer van hun online accounts met hun echtgenoot of partner.

Gedeelde accounts :

 • 27% van de internetgebruikers in een huwelijk of een vaste relatie hebben een e-mailaccount die ze delen met hun partner. Oudere volwassenen en degenen die in hun relatie langer dan tien jaar zijn geweest moeten waarschijnlijk vooral een e-mailaccount te delen.
 • 11% van deze paren hebben een online kalender die ze delen. Het delen van online kalenders neigt het meest voor bij paren in hun intensieve logistieke middelbare leeftijd periode te zijn (dat wil zeggen midden jaren ’20 tot midden jaren ’40).
 • 11% van een partnerschap of getrouwde volwassenen die gebruik maken van social networking sites delen een social media profiel.

Als een breed patroon, die getrouwd of zijn een samenwerking van tien jaar of minder hebben digitale communicatie en het delen van gewoonten die aanzienlijk verschillen van diegene die al langer zijn een samenwerking aangegaan. Sommige van deze is ongeveer Timing technologie een decennium geleden was vierkant in de pre-Facebook, pre-smartphone tijdperk, en slechts tien jaar in de ontwikkeling van de commercieel populaire Web. Degenen die al samen aan de komst van een nieuw platform of technologie was een partner waren een beetje samen kan springen, als een eenheid, terwijl degenen die zijn gerelateerd aan hun eigen bestaande accounts en profielen beginnen vaak blijven ze apart te gebruiken als individuen.

Lange-termijn paren hebben de neiging om heel anders te bekijken en gebruik maken van de technologie in vergelijking met degenen die bij elkaar zijn geweest voor een kortere periode

Paren die samen zijn geweest voor 10 jaar of minder tonen verschillende patronen van de technologie gebruik in het kader van hun relatie ten opzichte van degenen die bij elkaar al langere tijd. Paren die samen zijn geweest voor een decennium of minder ook meestal jonger dan degenen die bij elkaar zijn geweest voor langere hebben veel meer kans om te gebruiken dating diensten of het internet om hun partner te ontmoeten, om technologie te gebruiken om te helpen met de logistiek en communicatie in hun relatie, en om te melden dat het internet had een impact op hun relatie. Volwassenen die lange gepartnerde gebruik technologie in hun relatie, maar hebben meer kans om een ​​deel van het samen-by wilt delen, e-mailadressen en sociale media profielen als een paar.

Sexting onder volwassenen is up sinds 2012

Technologie in relaties is niet alleen beperkt tot de coördinatie en logistiek, het omvat nu ook de meer intieme momenten. Sexting, of het verzenden van seksueel suggestieve naakt of bijna naakt foto’s en video’s via de mobiele telefoon, wordt beoefend door koppels en singles.

 • 9% van de volwassen cel eigenaars een sext van zichzelf hebben gestuurd naar iemand anders , een stijging van 6% van de mobiele-eigenaren die dit in 2012 gezegd.
 • 20% van de mobiele eigenaars een sext van iemand anders die ze kennen op hun telefoon, een stijging van 15% die dit in 2012 zei
 • 3% van de mobiele eigenaren hebben een sext aan iemand anders doorgestuurd -. onveranderd sinds 2012
 • Getrouwd en partnerschap aangegaan volwassenen zijn net zoveel kans als die niet in een relatie te zeggen dat ze hebben sexts verzonden ; alleenstaande volwassenen hebben meer kans op het ontvangen en doorgeven van dergelijke afbeeldingen of video’s te melden.

Over dit onderzoek

Dit rapport is gebaseerd op de bevindingen van een onderzoek naar het gebruik Amerikanen ‘ van het internet. De resultaten in dit rapport zijn gebaseerd op gegevens van telefonische interviews uitgevoerd door Princeton Survey Research Associates International van 17 april tot 19 mei 2013, onder een steekproef van 2.252 volwassenen, 18 jaar en ouder. Telefonische interviews werden in het Engels en Spaans, uitgevoerd door vaste (1125) en mobiele telefoon (1127, met inbegrip van 571 zonder vaste telefoon). Voor de resultaten op basis van de totale steekproef, kan men zeggen met 95% zekerheid dat de fout toe te schrijven aan de bemonstering is plus of min 2,3 procentpunten. Voor de resultaten op basis van trouwen of een partnerschap aangegaan volwassenen (n = 1.428), de marge van de bemonstering fout is plus of min 2,9 procentpunten en voor de mobiele telefoon eigenaren (n = 2076) de marge van de bemonstering fout is plus of min 2,4 procentpunten.

Pew Research Center’s Internet & American Life Project »Onderwerpen »Online Dating

Paren, het internet en Social Media