Meerdere partners

Kiezen voor één partner of meerdere partners in een relatie. De meeste mensen kunnen in principe van meer dan één persoon houden. Voorwaarde is wel dat beide partners zo’n soort relatie willen en echt gelijkwaardig zijn. Waarom delen sommige mensen hun relatie met meerdere partners?

De meesten kiezen ervoor niet meer dan één relatie tegelijk aan te gaan. Een swinger is iemand die voortdurend van partner wisselt of die aan partnerruil doet. Het is een keuze.

De laatste jaren is swingen steeds populairder geworden, er wordt ook meer en meer over gepraat. Je vindt swingers in alle sociale milieus. De gemiddelde swinger heeft een lange, vaste relatie, maar is niet getrouwd en ruilt gemiddeld twee keer per maand van partner. Het aantal echtscheidingen onder swingers ligt aanzienlijk lager dan bij monogame koppels.

Er bestaan ondertussen al verschillende clubs en websites voor swingers. Stellen zoeken stellen, stellen zoeken een man, of een vrouw, een man zoekt een man of vrouw en vice versa. Swingers zoeken andere swingers voor een vrijblijvend seksueel contact. Mensen schrijven zich ook uit nieuwsgierigheid in.

Hoger opgeleiden
Er is nu ook een erotische dating site speciaal voor hoger opgeleiden en mensen die zich tot deze doelgroep rekenen. Door deze doelgroepbenadering heb je sneller kans op een succesvol contact. Daten voor vrije, ondernemende, onafhankelijke en ruimdenkende mensen. Spannende contacten met andere singles of stellen. Samen grenzen verleggen voor aanvullende of extra uitdagingen. Voor stellen, maar ook voor vrouwen en singles die zich (nog) niet willen binden.

DatenSingle.nl

Source: datensingle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.