Dating Gesprekken

“De meeste mensen niet met de bedoeling te luisteren om te begrijpen, ze luisteren met de bedoeling te beantwoorden Ze zijn ofwel te spreken of het voorbereiden om te spreken.” (Steven Covey)
Conversation – De nummer een Skill

Op de vraag wat de nummer een tip voor zijn succes met vrouwen, zonder aarzeling ik kan zeggen dat het is om de kunst van het gesprek te beheersen.

Dit houdt niet het verbeteren van uw vaardigheden te praten. In plaats daarvan gaat het luisteren – echt luisteren. Niet dat mild geïnteresseerd één-oor te luisteren je doen als je probeert om de krant te lezen, terwijl iemand probeert met je praten. Het gaat ook om vragen te stellen over wat je hoort.

Een van onze grootste verlangens is om te worden gehoord en begrepen te worden. Van de vier vaardigheden van communicatie die je gebruikt – spreken, luisteren, lezen en schrijven – luisteren is de eerste geleerde, de meest gebruikte en toch is het minst onderwezen. Net als elke andere vaardigheid kan worden geleerd, beoefend en gemasterd. Mensen en vrouwen voelen dit meer dan mannen, zijn uitgehongerd van waardering en erkenning. Ze willen gehoord worden, zodat ze te imponeren -. Stil

Aan de andere kant zijn rustige niet goed luisteren maken. Je moet feedback geven. Het doel is om de spreker het gevoel van te zijn gehoord en dat is een proces in twee richtingen. Zoals Ralph Waldo Emerson zegt: “De enige manier om een ​​vriend te hebben is om een ​​vriend te zijn ‘.

Conversation Stap 1 – Luisteren

Als ze wordt geluisterd aandachtig, voelt ze belangrijk. Vrouwen willen worden bewonderd en beluisterd. Ze houden van complimenten en een paar minuten van een goed gesprek te horen. Hoe meer luisteren je hoe meer je zal aardig gevonden worden. Daarnaast als je luistert hoe meer je leert.

De meeste mannen die ze tegenkomt zijn niet geïnteresseerd in het luisteren.

Ze zal u beoordelen op basis van hoe je haar het gevoel te maken. Simpel gezegd, als je haar een goed gevoel, ze zullen uitkijken naar zijn in uw bedrijf.

Het herinneren wat ze heeft gezegd is het ultieme bewijs dat u luistert. Remembering imponeert als de meeste mannen die ze tegenkomt hebben moeite herinneren haar naam.

Volgende, niet onderbreken of het onderwerp ze over praat veranderen. Beide zaken geven je niet luisteren, maar reageren op je eigen gedachten. Om te onderbreken moet je hebt nagedacht over wat je gaat zeggen.

Focus op wat ze zegt, niet wat je denkt dat ze is, nog erger wat je wilt haar te zeggen zeggen, of!

Meer informatie over hoe om te luisteren!

Conversation Stap 2 – Stel vragen

Als u een vraag stellen tijdens een gesprek met een vrouw die niet alleen laat je weten haar u luistert, maar het is ook een subtiele vorm van vleierij zoals het toont haar dat je denkt dat ze interessant is.

Met succes een gesprek te beginnen is opmerkelijk eenvoudig, vraag gewoon een open vraag, te luisteren naar het antwoord en vraag een verwante vraag. Het echte geheim is om te onthouden dat er een gesprek is als een reis dus voordat u voor te bereiden wat om over te praten. Je zou het niet starten op een reis zonder plan het!

“De wijze man niet de juiste antwoorden te geven, stelt hij de juiste vraag”.

(Claude Lévi-Strauss)

 

Simon Bennett is toegewijd aan het helpen van mensen die vinden dateren moeilijk krijgen die datum, en de vele vrouwen die hij praat met (die het gebrek aan aanvaardbare mannen date schrijnend te vinden) door verhoging van het aantal aanvaardbare mannen to date! U kunt meer over zijn eenvoudige benaderingen om dating succes uit te vinden, evenals ontvangt gratis dating succes rapporten en adviezen door te bezoeken http://www.dating4men.co.uk

Meer Dating artikelen