Beste datingsites van Nederland voor 2018

Wil je graag het komende jaar in contact komen met andere singles? In Nederland zijn er diverse mogelijkheden voor gratis daten. Het gevaar aan gratis datingsites zijn de vele fake accounts of je krijgt te maken met beperkte mogelijkheden. In dit artikel vind je een aantal datingsites waarvan positieve informatie over bekend is. Er zijn veel verschillende soorten datingsites. Op deze manier is er voor iedereen een datingsite die aansluit bij je geloofsovertuiging, geaardheid en leeftijd. Veel singles vinden het belangrijk om een relatie aan te gaan met mensen uit de regio. Veel datingsites geven daarom ook de mogelijkheid voor buurtdating. Zo kan je aangeven in welke regio je een single zoekt.

Lexa
Lexa is een van de populairste datingsites van Nederland. Door de hoge populariteit beschikt Lexa over een groot aantal singles. Op deze datingsite kan je gratis een account aanmaken. Na de inschrijving ga je aan de slag met het samenstellen van een persoonlijk profiel. Lexa hecht veel waarde aan een persoonlijk profiel dit is namelijk een visitekaartje voor de andere singles. Om andere singles een duidelijk beeld te kunnen geven loop je een vragenlijst door. Het is niet noodzakelijk om alle vragen in te vullen. Lexa geeft de mogelijkheid om heel gericht te zoeken. Bij behoefte aan buurtdating kan de zoekfunctie hierop ingesteld worden. Om contact te kunnen leggen met andere singles moet er beschikking zijn over een betaald abonnement beschikken. Er zijn diverse abonnementen binnen Lexa die allemaal een aantal extra opties bieden.

Relatieplannet
Ook relatieplannet is een veelgebruikte datingsite in Nederland. Relatieplannet heeft de privacy van gebruikers hoog in het vaandel staan. Ze wordt strenge controle uitgevoerd op het reilen en zeilen op de website. Je profiel zal ook nooit voor iedereen zichtbaar zijn. Een profiel zal alleen in geheel weergeven worden als mensen met elkaar in contact willen komen. Er zijn diverse mogelijkheden om je profiel af te schermen voor bezoekers. Wanneer je een account aangemaakt hebt krijg je beschikking over een privé mailbox, een persoonlijk profiel en een optie om naar andere singles opzoek te gaan. Omdat daten nog helemaal niet zo makkelijk is worden er verschillende coaching sessies georganiseerd en is er beschikking over verschillende tips van andere gebruikers. Relatieplanet organiseert voor alle gebruikers regelmatig evenementen zodat singles elkaar kunnen ontmoeten.

Parship
Deze datingsite wil zich meer richten op hoger opgeleide singles. Alle leden die zich willen aanmelden moeten ouder dan 25 jaar zijn. Deze datingsite richt zich vooral op singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Parship wil alle singles ondersteunen tijdens een date. Wanneer je een persoonlijk profiel aangemaakt hebt krijg je beschikking over verschillende blogs en tips. Om het gebruik van deze app makkelijker te maken beschikt parship over een mobiele app die te downloden is op diverse smartphones met verschillende besturingssystemen.
Wil je graag in contact komen met andere singles? Ga opzoek naar een datingsite waar je je prettig bij voelt. Maak een account aan en stuur eens een berichtje. Misschien is het wel de manier om een geschikte date te vinden.