Schoffel Maak je Een goed (en scorend) profiel?

Single Coach Nicole: Tijdens Mijn Telefonisch spreekuur als enige coach bij PARSHIP krijg ik iedere maandagavond telefoontjes van Leden sterven Graag advies Willen dan their profiel van Bij Het daten. Toen ik Afgelopen maandag De telefoon opnam, schalde er Een stam aan De andere kant van de lijn: ‘Ik Betaal Veel Geld OM deksel te are van jullie datingsite nl Het Levert me Helemaal Niets op’. Geen naam, Geen kaart hallo, hup meteen voldaan De boodschap binnenvallen.

Toen ik mezelf voorstelde en aangaf wat ik tijdens this raadplegen Kon betekenen, Bleek ik te maken te Hebben ontmoet Astrid, 62, lerares in Het Dagelijks leven. Ze Kwam net uit de film en wilde Haar ontevredenheid dan Haar Lidmaatschap Graag kwijt. Sinds oktober deksel en houten pen Geen Enkele respons. Ik Vond Het interessant. De dame Kwam mij pittig over, ik was benieuwd naar Haar profiel. Daarop besloot ik Haar te vragen naar Haar lidmaatschapsnummer.
Lidmaatschapsnummer? Nooit van Gehoord! Ze hadden Het also Niet bij Zich, Zo in de Stad. Maar hoe zag Astrid dan for Zich DAT ik Haar Kon Helpen? Bij Gebrek aan Lidmaatschapsnummer besloot ik Haar te vragen Op welke Manier ZE Haar profiel had Functioneel ingericht. Het antwoord was goed! Het was Niet Uitgebreid, Maar ja, Waarom Moest ZIJ DIT nu invullen? Dat Kon PARSHIP toch ook netto Zo Goed Doen.

Op Mijn stellen vraag wat voor foto’s ZE van zichzelf bij Haar profiel had Gezet, GAF ZE aan DAT ZE DIT Niet had Gedaan, omdat’ ZE geen idee had hoe ZE DIT Moest DOEN. Een profiel zonder foto’s is GEEN Sterk profiel. Als je Geen foto’s bij je profiel Hebt Staan, roept this onnodig vragen van de Belgian van Jouw profiel op. Gebleken is DAT de Gedachten sterven Anderen bij Het ontbreken van foto’s bij Een profiel Hebben, doorgaans Geen Positieve are.
‘Maar DAT Kunnen jullie toch for me doen! Ik Zou Niet Weten Hoe het Werkt! ‘Ik wil Astrid Graag Helpen en vertel Haar DAT Het tot de Mogelijkheden hoort OM foto’s in te scannen en this bij Een profiel te Zetten. . Ze Hoeft De foto’s Alleen maar op te sturen, het dan Zorgen WIJ for the rust
Ik besloot Astrid op DAT moment dat eerlijk terug te Geven schoffel ZE in Het Eerste contact bij mij binnenkwam: bozig, aanvallend en Weinig Reflecterend op Haar Eigen Houding en gedrag. Het is Natuurlijk fantastisch DAT je for jezelf opkomt en als ‘dingen Niet zo Gaan including je verwelken, de koe bij de horens pakt, Maar als Je Niet bereid gebogen Verantwoordelijkheid Te Nemen for Je eigen profiel. Je Kunt te allen tijde als Premium PARSHIP deksel Een gratis profiel cheque aanvragen. Je Kunt me also bellen for advies, Maar the first Verantwoordelijkheid for Jouw profiel, Ligt bij jezelf. En dat is maar goed also, wil normaal is niemand in de gemotiveerder dan jij Zelf OM ER Een mooi profiel van te maken.


Online Dating – PARSHIP blog

Schoffel Maak je Een goed (en scorend) profiel?