“Oh nee, HIJ was dronken” en andere genante dating verhalen

 Gebroken Hart Dating Kan superleuk are en als we de Succesverhalen lezen, smelten we weg. Maar Eerlijk is eerlijk: daten Kan af en toe also Een mismatch opleveren en Zo Verandert Een Potentieel romantische date in Een ontnuchterende deceptie. We vroegen of our Leden naar leuke en hartverwarmende, Maar also genante dating anekdotes. . Hier lees je De Twee Eerste verhalen

Karin (56) vertelde ons schoffel Haar date nogal oncharmant uit de hoek Kwam:

“Mijn date ontmoette ik in Een klein grand Cafeetje. Bij de begroeting zakte me de moed in al in de schoenen. HIJ was lang ja, en had bruine Ogen ja en HIJ greep Mijn kant Stevig overgrote while are Eerste Woorden Waren: “Je Lijkt wel wat ouder dan op de foto” … In Een uur Tijd had HIJ Zijn levensverhaal Verteld en had ik Mijn koffie op. HIJ Zou het aan mij overlaten. Dat was Het DUS “

Oei, heren, het dateren Regel # 1:. Wees hoffelijk van op z’n Minst fatsoenlijk. Wat is DIT, Een Soort mislukte 1 aprilgrap? Zo’n botte OPMERKING Kan niet. Nl OM vervolgens je date Niet Aan het Woord te Laten …

Also Elise (47) Kwam bedrogen uit. Dacht ZE Een charmante vent te Gaan Ontmoeten … ..

“Ik had Een afspraak voldaan Een Aardig klinkende man, aan De andere kant van de stad. Ik was Laat. Toen ik Dichtbij was, Bleek er Een Brede Vaart te Liggen Tussen mij en Mijn Bestemming en ik Zou misschien Wel een uur OM Moeten fietsen … omdat’ ik niet te laat wilde komen, DAT Zou Immers Onbeleefd are, Belde ik Maar Een taxi. We Reden Naar het restaurant en ik Betaalde € 25. “

So far so good, Zou je Bijna Zeggen. Wat Netjes van Elise DAT ZE Niet te laat wilde Komen. Maar …

“Mijn date Kwam op me af Maar omhelsde me meteen IETS te hartelijk. Oh nee. HIJ was dronken. HIJ praatte onverstaanbaar en raakte me rossen aan.

Ik Belde Snel Weer diezelfde taxi. Weer 25 € armer Werd ik bij m’n fiets afgezet. Ik kocht Een patatje op de hoek en op DAT bij Mijn lieve oude buurman op. Voor 52,50 toch nog Een leuke avond! “

Oh oh. Foei. Dating Regel # 2: woord Niet dronken! Misschien wilde this vent Zijn zenuwen onderdrukken, Maar Schoot HIJ uit ontmoet de fles. In elanden Geval, Niet echt hoffelijk en vooral for Elise ontnuchterend …

Heb jij wel Eens Zo’n Soort datum meegemaakt? Laat Het ons Weten in de opmerkingen.


Online Dating – PARSHIP blog

\"Oh nee, HIJ was dronken\" en andere genante dating verhalen